roxx light logo

Roxx Light – Innovatiivinen Valaistusratkaisu Ammattilaisille 

Roxx Light on saksalainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia valaistusratkaisuja ammattilaiskäyttöön. Yrityksen tuotteet on suunniteltu erityisesti vaativiin kohteisiin, kuten konserttikiertueille, teattereihin, televisiotuotantoihin ja arkkitehtonisiin valaistusprojekteihin. Roxx Light yhdistää huipputeknologian ja luovan suunnittelun, varmistaen, että tuotteet vastaavat alan ammattilaisten tiukkoja vaatimuksia. 

Miksi Valita Roxx Light? 

  • Huippuluokan suorituskyky: Korkea valoteho ja energiatehokkuus tekevät Roxx Lightin tuotteista erinomaisia ammattilaiskäyttöön. 
  • Innovatiivisuus: Modulaariset valaisimet ja dynaamiset värinvaihto-ominaisuudet, runsaat lisävarusteet mahdollistavat monipuolisuuden ja luovat valaistusratkaisut. 
  • Kestävyys ja luotettavuus: Suunniteltu kestämään kovaa käyttöä sisä- ja ulkotiloissa. 
  • Ympäristöystävällisyys: Energiatehokas LED-teknologia vähentää energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia. 

Tuotevalikoima 

Roxx Light tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattilaiskäyttöön suunniteltuja valaistusratkaisuja, jotka tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään ja innovatiivisista ominaisuuksistaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat: 

  • Show Series: Korkean suorituskyvyn valonheittimet niin viihde kuin arkkitehtoonisiin tarkoituksiin.  
  • Flex Series: Hämmästyttävän monipuolinen, uskomattoman tyylikäs – siitä FLEX-sarjassa on kyse. Flex on akkukäyttöinen, kaksoisvalonlähdevalaisin ammattikäyttöön sisä- ja ulkokäyttöön, kuten seinäpesuri, kohdevalo, dekoefektivalo ja paljon muuta. 
  • Cluster Series: Sarjan eri heittimet voidaan yhdistää toisiinsa pitkittäin ja poikittain integroidun C.LOK kiinnityksen ansiosta. 
  • Cluster Blinder: Cluster Blinder löytyy 2-tai 4-Lite, RGBA tai WarmWhite  
  • Cluster Strobes: S1 ja S2 erittäin kehittyneitä, tehokkaita, pixel ohjattavia strobo&washlight heittimiä.  
  • NEO Series; Tehokkaat LED-valonheittimet sisä- ja ulkokäyttöön, erityisesti arkkitehtonisiin valaistusprojekteihin.  
  • Kaikissa Roxx valaisimissa on CRMX vastaanotin ja Roxx APP langattomaan ohjaukseen 

Kestävä ja Ympäristöystävällinen Valaistus 

Roxx Lightin tuotteet on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan energiatehokkuutta, mikä vähentää ympäristövaikutuksia. Kaikissa valaisimissa hyödynnetään viimeisintä LED-teknologiaa, joka pidentää käyttöikää ja vähentää jätettä. 

Innovatiivista Teknologiaa ja Suunnittelua  

Roxx Lightin valaistusratkaisut tarjoavat modulaarisuutta, tarkkaa valonhallintaa ja erinomaisia säätömahdollisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisia monenlaisiin projekteihin. 

Ota Yhteyttä 

Intersonic toimii Roxx Lightin virallisena maahantuojana Suomessa ja tarjoaa asiantuntevaa palvelua valaistustuotteiden valinnassa ja käytössä. Olitpa suunnittelemassa suurta tapahtumaa tai kaipaamassa arkkitehtonista valaistusratkaisua, Roxx Lightin tuotteet ja Intersonicin tuki takaavat parhaan lopputuloksen. 

 

Tutustu Roxx Lightin taustaan ja filosofiaan: Roxx Light 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

PEKKA RYTILAHTI

Sales Manager
Lighting & Stage Mechanics
pekka.rytilahti@intersonic.fi
+358 20 767 9452
+358 50 568 7295

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?